top of page

Så här hyr du från Svalåkra Porslin
OBS - Tar tyvärr inte emot fler bokningar för 2023

Förhandsvisning

Ni är alltid välkomna att besöka Svalåkra Porslin i Annelöv innan ni hyr porslin av mig. Kanske vill ni själva välja ut några favoriter, eller bara se allt det vackra innan ni bestämmer er? Kontakta i så fall mig så kommer vi överens om en dag och tid som passar. Maila Svalakraporslin@gmail.com eller kontakta mig via formuläret under Kontakt.

Förfrågan/Bokning

 

För att göra en förfrågan om pris och tillgänglighet skickar ni ett mail till Svalakraporslin@gmail.com med vad ni önskar hyra, antal, samt datum.

Jag återkommer sedan till er inom 48h med besked om det ni önskar är tillgängligt samt pris. Ni går i lugn och ro igenom offerten och meddelar sen mig om ni vill göra en bokning. Se även under Kontakt.

Betalning

Bokningar: Då bokningen är bekräftad skickas en faktura för handpenning på 15% av det totala beloppet, där lägsta summan är 500kr, 

alternativt totalbeloppet av det hyrda godset om detta understiger 500kr. 

Denna faktura ska betalas inom 10 dagar från bokningstillfället. Resterande belopp ska vara betalt senast 14 dagar innan hyrestillfället.

Handpenningen betalas inte tillbaka vid en eventuell avbokning, dock har ni möjlighet att ändra ert datum utan extra kostnad om det skulle bli aktuellt,

(förutsatt att godset är tillgängligt). Är godset inte tillgängligt på det nya datumet, övergår ombokningen till en avbokning och ovan villkor gäller.

Avbokning/ändring av bokning

Vid avbokning 30-59 dagar innan aktuell bokningsdatum debiteras 25% av priset.

Vid avbokning 29-8 dagar innan aktuellt bokningsdatum debiteras 50% av priset.

Avbokning 7-0 dagar innan aktuellt bokningsdatum debiteras fullt pris.

Givetvis går det bra att öka upp antal bokat gods i den mån det finns ledigt på önskat datum. Hör bara av er i så god tid som möjligt så ska jag göra mitt bästa för att tillgodose era önskemål.

Hyresperiod

Hyresperiod samt pris gäller för 3 dagar där dag 1 är upphämtningsdag, dag 2 är den dag ni använder godset och dag 3 lämnas det tillbaka.

Upphämtning/Transport

Godset hämtas och lämnas i Annelöv. Godset måste transporteras i bil eller skåpbil - inte på släp eller flak. Om ni inte har möjlighet att själva hämta upp/lämna tillbaka godset så kan ni boka transport, så kör jag ut/hämtar upp godset åt er.

Kostnad för detta är:

Grundavgift: 350kr - 750kr (beroende av mängd hyrt gods) samt tillkommer 4:-/kilometern

Återlämning

I hyrpriset ingår att jag diskar allt gods efter att ni använt det. Ni behöver alltså inte diska något själva :-)

Dock ska matrester och annat ha sköljts av porslin och glas innan ni lämnar tillbaka godset! Alternativt om ni inte har tillgång till vatten skrapar ni av matrester och annat med den medföljande gummiskrapan, eller diskborste/trasa eller annat mjukt redskap.

Detta då porslinet är ömtåligt och dess förgyllningar samt glasen INTE TÅL DISKMASKIN.

Besticken torkas snabbt av med trasa/papper så de värsta matresterna försvinner - annars finns risk för emaljskador.

Skadat eller saknat gods

Innan leverans av godset går jag noggrant igenom allt för att säkerställa att allt är helt och rent. Viktigt att även ni kollar igenom det på leveransdagen då ni packar upp det och direkt kontaktar mig om något gods skulle vara skadat, smutsigt eller saknas.

Jag accepterar inga reklamationer av godset efter användningstillfället. Observera att även reklamerat söndrigt gods ska lämnas tillbaka efter hyrestillfället.

Om något gods som inte har reklamerats vid leverans skulle returneras skadat eller saknas debiteras detta separat.

Prisexempel: Champagneglas 75kr st, Vinglas 50kr st, Mattallrik 20kr st, Kaffekopp 10kr st, Bestick 20kr st, Assiett 15kr st

Blandade kaffekoppar
Kristallglas, vinglas, vattenglas
Mässingsljusstakar
Fest: Förrättstallrik & Mattallrik, vintageporslin
bottom of page